Menu
EUR
EXTREME LOUNGING Hangmat

EXTREME LOUNGING Hangmat

De allerbeste hangmat, dat is wat Extreme Lounging voor ogen had tijdens de ontwikkeling van hun volgende pronkstuk, de B-Hammock. En dat fantastisch gelukt! 

Zoals je van Extreme Lounging gewend bent, is de stof uniek. De binnenkant van de stof heeft een gelamineerde laag, zodat deze bestand is tegen de regen. De stof zelf heeft een coating die de zonnestralen gemakkelijk aan kan. De stof blijft dus de kleur behouden waarop je ooit verliefd werd. Wat een verademing!

De B-Hammock bestaat als set uit:

  • De super de luxe hangmat met doorgestikte naden, dat een comfortabele maar zeker ook sterke en chique uitstraling geeft. Het is voorzien van versteviging in de hoeken, zodat deze goed in vorm blijft wanneer je er lekker in gaat liggen. In de stof, in het midden van de hangmat vind je een gaatje, dat het water weg laat lopen tijdens een ongewenste regenbui. De stof absorbeert geen vocht, dus zodra de zon weer schijnt, kun je er direct weer van genieten.
  • Het oersterke hangmat-frame waarover écht is nagedacht. Naast het feit dat het geproduceerd wordt in Europa en speciaal ontwikkeld is door Extreme Lounging, valt er nog iets bijzonders op! Het frame is gemaakt van vierkante buizen wat zorgt voor een extreem sterk frame, gewoon Slim! Het is gemakkelijk in elkaar te zetten en de XL design hangmat plaats je er ook eenvoudig tussen. Klaar voor uren en uren plezier. Dat de zon maar volop mag schijnen!

Verkrijgbaar in 4 kleuren: Taupe, Oranje, Lime & Turkuoois.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »